Reuse | Redeploy | Resale | Recycling

Üdvözöljük a Serenity Recycling oldalán!

Innovatív hulladékfeldolgozási megoldások

Kedves meglévő és leendő Partnereink!

Az elektronikai hulladékok folyamatos keletkezése környezetünket egyik legjobban érintő, megoldást igénylő gazdasági és környezetvédelmi helyzet. A technológia rohamos fejlődésével újabb és újabb műszaki berendezések és eszközök keletkeznek, amelyek elhasználódásuk után hulladékká válnak. Ezeket környezetvédelmi szempontból lehetőség szerint fel kell dolgozni és kinyerni belőlük a hasznos másodnyersanyagot, így hozzájárulva az elektronikus berendezések gyártásához szükséges alapanyag-ellátottsághoz. 
 

Sajnos a Föld energiakészletei végesek. Napjainkban egyre fontosabb, hogy azokat a tevékenységeket (újrafeldolgozást) támogassuk, amelyek a meglévő, már egyszer felhasznált anyagokból tudják visszanyerni az alkotóelemeket, és egy ismételt gyártáshoz újrafelhasználható másodnyersanyagot állítanak elő.

Fejlett hulladékfeldolgozó gépparkunk lehetővé teszi, hogy a legmagasabb szintű másodnyersanyagot állítsuk elő vásárlóink számára. Véleményünk szerint a hulladékfeldolgozás a megfelelő kezekben óriási segítség lehet a világnak.

 
Közel 20 éves szakmai tapasztalattal, több 1000 ügyfelünk által folyamatos visszaigazolást kapunk arról, hogy cégünk irányvonala és fejlődése megfelelő. Munkavégzésünk alapja a korrekt együttműködési feltételek megteremtése, a határidők és az iparági előírások precíz és gondos betartása.
 
Reméljük, hogy minél több sikeres és hatékony együttműködést sikerül realizálni a közeljövőben!   

HERCZEG PÉTER
ügyvezető igazgató

Cégünk

Rólunk

Cégünk számára kiemelten fontos a fenntarthatóság és a körforgásos gazdasági modell alkalmazása. Partnereinkkel közösen együttműködve olyan megoldásokat nyújtunk, amelyekkel csökkentjük a környezeti káros hatásokat és hozzájárulunk egy fenntarthatóbb jövőhöz. A Serenity Recycling azért jött létre, hogy az elektronikai hulladékfeldolgozó ipar egyik központi szereplőjévé nője ki magát Európában.

Társaságunk az alábbi elektronikai hulladék típusokat dolgoz fel: háztartási és ipari elektronikai berendezéseket, elektronikus- és elektromos meghajtásokat, villanymotorokat, továbbá háztartási és ipari kábelhulladékokat.

Rendelkezünk több  nagyteljesítményű kalapácsos elektronikai hulladékfeldolgozó gépsorral, amelyek óránként 3-5 tonnától akár 15-20 tonnáig történő teljesítménnyel képesek feldolgozni egyes villanymotorokat, elektronikus berendezéseket. A gépsorhoz tartozó fejlett szeparációs vonal és szalagrendszer több különálló típusra – nem mágnesezhető és mágnesezhető frakciókra – válogatja a feldolgozott hulladékot.  A nem mágnesezhető részeket további szeparátorokon keresztül kezeljük. Az alumínium és réz frakciók elkülönülve, egyes elemek már kohászati alapanyagként jönnek le a gépsorról.

A kábelfeldolgozó technológia gépsor a kalapácsos daráló nem mágnesezhető frakcióinak további kezelését, illetve a kábelhulladék feldolgozását teszi lehetővé, amikből I. osztályú réz- és alumínium granulátum alapanyagot képes előállítani kohók részére. Ez a technológiai gépsor óránként 800kg – 1200kg feldolgozási teljesítménnyel üzemel.
A hatékonyságot tekintve a gépsor I. és II. osztályú réz és alumínium granulátumokat képes előállítani, amely a kohászat egyik fő alapanyaga.

Vállalatunk számos színesfém öntödével áll kapcsolatban, Európában és a világ többi részén.

Büszkén valljuk, hogy az elektronikai feldolgozó és újrahasznosító üzem megalakulásával és folyamatos bővítésével hozzájárulunk a környezetvédelem egyik legfontosabb eleméhez, a körforgásos gazdasághoz.

Hitvallás

Több, mint 30 évvel a cégalapítás óta a célkitűzés nem változott:

Teljes körűen megoldani a hozzánk érkezők problémáit az európai régió legmagasabb szakmai szintjén, fejlett technológiával a környezetvédelmet előtérbe helyezve.

Az évek alatt viszont sokat változott a szakma eszköz, felszerelés és anyag ellátottsága. Cégünk mindenkor az átlagosnál magasabb minőségi szintet képviselte mind az eszközhasználat, mind a  kollégák alapképzettségében és a tudásuk fejlesztésében.

Mérföldkövek

Hulladékfeldolgozás és újrahasznosítás

Hamarosan 5 éve vagyunk a magyar és az európai hulladék újrahasznosítás megbízható és rohamosan fejlődő piaci szereplője.

1990

Megalakul a Serenity Solution Kft. elődje

2019

Előkészítés után megnyílik az új üzem

2020

A világjárvány alatt is töretlenül fejlődünk

2023

Újabb bővítés, eszközfejlesztés

2023

Intenzívebb európai jelenlét

Társadalmi felelősségvállalás

Elkötelezettek vagyunk a korszerű szakmai, valamint minőség- és környezetirányítás ismeretek megszerzése, rendszeres bővítése és alkalmazása mellett.
Környezettudatos cégfilozófiánk kiterjed partnereinkre, beszállítóinkra, munkatársainkra, kereskedőinkre és Európa valamennyi érintett vállalkozására, lakosára.
 
A körforgásos gazdaság elvei alapján működünk.
Médiatár

Fotók & Videók & Médiamegjelenések