Skip links

Gyakori kérdések

Nem feltétlenül, ha Társaságunkat bízza meg annak kezelésével.

Elektromos, vagy elektronikus berendezések hulladékai: azok az elektromos vagy elektronikus berendezések, amelyek a 75/442/EGK irányelv 1. cikkének a) pontja értelmében hulladéknak minősülnek, beleértve a berendezések kiselejtezésekor az azok részét képező valamennyi alkatrészt, készülékrészt és fogyóanyagot.

A Serenity Solution Kft Miskolci telephelyén a legmagasabb piaci árakon!

A legtöbb elektromos és elektronikai berendezés és eszköz fém anyaga és a nyomtatott áramköri lapok fémtartalma újrahasznosítható. Az értékesíthető elektronikai hulladékokkal kapcsolatban kérje kollégáink segítségét!

Nem! Társaságunk mechanikai roncsolással vállal bizalmas adatot tartalmazó adathordozó megsemmisítésre. A Partner akár meg is várhatja és végig is nézheti a folyamatot. 5 tonna / óra kapacitású darálónkkal a folyamat gyorsan végbemegy. Az megsemmisítés végeztével jegyzőkönyvet állítunk ki. Az egész megsemmisítési folyamat teljes biztonsággal és diszkrécióval zajlik.

Kollégáink kérésre felveszik Önnel a kapcsolatot és a jogszabályi elvárásoknak megfelelően környezetvédelmi tanácsadással segítik munkáját. A hulladék érték!

A weboldalon található általános árlistánkból. Illetve ha Cége nagyobb mennyiségű elektronikai hulladékot kíván értékesíteni, vegye fel velünk a kapcsolatot, mivel kamion tételű hulladékok esetén egyedi ár képzést alkalmazunk!

A bontásra ítélt elektronikai és elektronikus hulladékok emberi erőforrásokkal történő kezelése időigényes és az emberi tényező által a minőség is megkérdőjelezhető. Társaságunk gépi mechanikus kezeléssel a legprecízebb és legkorszerűbb technológiai eljárásokkal kezeli az elektronikai és elektronikus hulladékokat. A kezelés által kapott végtermék nagy százaléka öntödei másodnyersanyagként értékesíthető.

Elsőnek mivel az elektronikus gépek, berendezések olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek a környezetre erősen szennyező hatással vannak. Nehézfémek, nem lebomló anyagok stb. Másodszor pedig mivel az elektronikai hulladék érték, ezért miért dobnánk ki ha pénzt is kaphatunk érte!

Serenity Solution Kft hulladék szállítási szolgáltatást is végez. Több típusú szállító járművel rendelkezünk így nem okoz problémát a veszélyes és nem veszélyes elektronikai hulladékok szállítása akár legyen ömlesztett vagy küldeménydarabos szállítási mód.

Az elektronikai berendezések bizonyos részét a jobb felületi kapcsolódás és az áramvezetés érdekében nemesfémmel vonják be, látják el. Így egyes elektronikus alkatrészek fajtától függően arany, ezüst, palládium tartalommal bírnak. Vásároljuk számítógépek és azok alkatrészeit. A pontos hulladék típusokról és árakról elérhetőségeink egyiként érdeklődjön.