Skip links

Bemutatkozás

Megbízhatóság

Munkavégzésünk alapja a korrekt együttműködési feltételek megteremtése és a határidők, ill. jogi környezet előírásainak precíz és gondos betartása.

Szakértelem

Közel 20 éves szakmai tapasztalattal, több 100 ügyfelünk által folyamatos visszaigazolást kapunk arról, hogy cégünk irányvonala és fejlődése megfelelő.

Felelősségvállalás

Környezettudatos cégfilozófiánk kiterjed partnereinkre, beszállítóinkra, munkatársainkra, kereskedőinkre és hazánk valamennyi érintett vállalkozására, lakosára.

Kik vagyunk?

A Serenity Recycling Kft egy teljesen magyar tulajdonú vállalkozás, ami azért jött létre, hogy az elektronikai hulladékfeldolgozó ipar egyik központi szereplőjévé nője ki magát. A tulajdonos és a vezetőség elhivatottsága, hogy a hazánkban keletkező elektronikai hulladékok az országhatáron belül kerüljenek feldolgozásra, így még jobban hozzájárulva a gazdasági, érdekekhez, az infrastruktúra növekedéséhez. Szeretnénk, hogy egy olyan hulladékfeldolgozó Vállalkozás büszke szereplői legyünk, amely a legmagasabb szintű szolgáltatásokkal és a legjobb árakkal elégíti ki Partnerei igényeit.

Miért csináljuk?

A jövőt nagyban befolyásolja a technológia, és a technológiák rohamos fejlődésével egyre és egyre több elektromos és elektronikai hulladék fog keletkezni. Fejlett hulladékfeldolgozó technológiai gépparkunk lehetővé teszi, hogy a legmagasabb szintű alapanyagot állítsuk elő a kohászat számára. Célunk, hogy a környezetvédelmet előtérbe helyezve, az elektronikai hulladékpiac célzottan a megfelelő piaci szereplőket bevonva segítse a környezeti jövőnk fejlődését alakulását. A több éves szakmai tapasztalat rávilágított arra, hogy a hulladékfeldolgozás a megfelelő kezekben óriási segítség lehet a fejlődő világunknak.

1574254
KG FELDOLGOZOTT HULLADÉK
3478219
MEGTETT KILOMÉTER
250+
ELÉGEDETT ÜGYFÉL
18
ÉV TAPASZTALAT

Rólunk mondták

Tisztelettel köszönjük a mindig pontos és segítőkész szállítást.

Dr. Nagy Lászlóné
ügyvezető, IdősKOR Intézet

Ajánlom a Serenity Solution Kft. széles körű szolgáltatását minden érintett cégnek!

Dérai Tibor
műszaki felelős, Classic Holding

Területi képviselőink várják hívását, levelét.

Hívjon minket, írjon nekünk!