Hívjon minket:

+36 30 463 2448

írjon emailt:

info@serenityrecycling.hu

szolgáltatásaink

amiben ön és cége segítségére lehetünk

hulladékszállítás

 

Cégünk vállalja külön megállapodás alapján a Partnereknél keletkező elektronikai és színesfém hulladékok elszállítását.

 

Több típusból álló jármű gépparkunk lehetővé teszi, hogy különféle hulladékokat szállítsunk.

 

Önrakodós multiliftes-konténeres tehergépkocsik, ömlesztett hulladék szállítására alkalmas magas és alacsonyfalú kipperek, darabárú szállítására alkalmas nyerges szerelvények és emelőhátfalas teherautók.

 

Az engedélyeink menüpont alatt tájékozódhat a szállítható hulladékok típusáról illetve mennyiségéről.

 

További kérdések esetén keresse fel kollégáinkat az elérhetőségeink egyikén.

Kábelhulladék feldolgozás

 

Cégünk vállalja külön megállapodás alapján a Partnereknél keletkező elektronikai és színesfém hulladékok elszállítását.

 

Több típusból álló jármű gépparkunk lehetővé teszi, hogy különféle hulladékokat szállítsunk.

 

Vállaljuk föld-, ipari- elektronikai és légkábelhulladékokat ipari és háztartási kábelek feldolgozását, alumínium és réz erezetű kábelek csatlakozóval és csatlakozó nélküli felvásárlását.

 

Két különálló kábel hulladékfeldolgozó technológiával rendelkezünk így nem okoz problémát akár a nagyobb idegen anyag (acél) tartalmú kábelek feldolgozása sem.

 

A keletkező kábelhulladék frakciók 100%-ban újra hasznosításra kerülnek.

 

A technológia fejlettségének és kapacitásának köszönhetően akár napi 35-40 tonna kábelhulladékot is fel tudunk dolgozni.

 

A beszállítást követően a kábelhulladék színesfém anyagtartalomtól függően letárolásra kerül. Ezt követően egy rakodógép az üzemcsarnokon kívül egy adagoló szalagra helyezi a feldolgozásra váró kábeleket, ahonnan szalag rendszereken keresztül egy előaprító gépbe kerül. A már kisebb vegyes frakcióméretű darálék szeparátorokon és leválasztó rendszerek sokaságán át további granulálásra kerül. Itt szintén szalag rendszerek továbbítják a hulladék típusokat a következő technológiai állomáshoz. A végtermék egy olyan magas minőségű kohászati alapanyag, melyre a hazai illetve a külföldi hasznosító ipar felvásárlói keresletét mutatja.

E+E hulladék feldolgozás

 

A magán és az ipari szektorban is jelentősen nagy mennyiségű kis és nagy háztartási gép, elektronikus berendezés keletkezik. Ezeknek a hulladékoknak a kezelése mindig is problémát okozott az érintett piaci szereplőknek így vállaljuk elektromos és elektronikai berendezések, kis és nagy háztartási gépek feldolgozását, felvásárlását, elszállítását a legmagasabb piaci árakon.

 

A feldolgozandó hulladékok a teljesség igénye nélkül:

 

- Mosógépek, szárítógépek, barkácsgépek

- Multimédia berendezések, lejátszók, adathordozók

- Számítógépek, számítógép alkatrészek

- Ipari berendezések, ipari alkatrészek

- Ital és adagoló automaták

- Mikrohullámú sütők, forralók, fűnyírók, stb.

- Híradástechnikai, távközlési és katonai berendezések


A részletes feldolgozható és felvásárolt hulladékok listájáról érdeklődjön kollégáinknál az elérhetőségeink egyikén!

Villanymotor feldolgozás

 

Hulladékfeldolgozó technológiai gépparkunk egyikeként tudhatunk, egy olyan kalapácsos darálóval ellátott gépsort, amely akár óránként 3-3,5 tonna mennyiségű elektronikai hulladékot, többek között villanymotorokat és kompresszorokat képes nagy hatásfokkal, alacsony üzemi költségekkel feldolgozni.

 

Így a legkisebb színesfém tartalommal bíró elektronikai hulladékokat is a legnagyobb hatásfoggal dolgozzuk fel, amelyre kis üzemi önköltség párosul. Ezáltal a kevés színesfém tartalmú elektronikai és elektromos hulladékokra is a piacon lévő legmagasabb árakat tudjuk adni.

 

Ezáltal kis és nagyteljesítményű villanymotorok, hajtások és hajtóművek, trafók és tekercsek, olajmentesített kompresszorok felvásárlását, feldolgozását és elszállítását vállaljuk.

Hulladék nagykereskedelem

 

A színesfém piacon előforduló hulladékáramoknak, ezáltal sárga és vörösrezek, alumíniumok, horgany, ólom, nikkel, ón és savállók különféle előfordulási formáit, ötvözeteit felvásároljuk.

 

Gyártási selejtek, ömlenyek, öntvények, gyártmányok, leselejtezett alkatrészek.

 

A fenti hulladékokat a hazai és külföldi piacon keresztül értékesítjük, azokat a hulladékáramokat, amelyek további kezelést igényelnek feldolgozzuk (daráljuk, szeparáljuk, válogatjuk, szállításra előkészítjük).

 

A további részletes felvásárlandó hulladékok listájáról és az érvényes árakról kollégáinknál az elérhetőségek egyikén érdeklődjön.

Komplex hulladékkezelés és szaktanácsadás

 

Meglévő és új Partnereink a hulladék felvásárláson túl teljeskörű hulladékkezeléssel együtt vehetik igénybe szolgáltatásunkat.

 

A keletkezett illetve az értékesítésre szánt hulladékokat a jogszabályi előírások alkalmazásával korszerű szállító eszközeinkkel elszállítjuk, azt telephelyünkön letároljuk, előkezeljük és feldolgozzuk.

 

Továbbá egyedi megállapodás alapján göngyöleg kihelyezéssel segítjük Partnereink munkáját. Magasan képzett, tapasztalt kollégáink készséggel állnak Ügyfeleink rendelkezésére.

Minden jog fenntartva: Serenity Solution Kft. Budapest